babyvizsla_item01

Üdvözöllek Baby Vizsla Inu oldalán

A BABYVIZSLA egy teljesen decentralizált Peer-to-Peer (P2P) digitális valuta a Binance Smart Chain-en. A Baby Vizsla Inu egy olyan token, amely szeretne jelentős pozitív hatást gyakorolni a (magyar) filantróp kultúrára, miközben a kriptovilág erejével valami értékeset is létrehoz. Célunk a gyermekvédelmi szakellátásban gondozott gyermekek támogatása, hogy esélyt adjunk nekik a szebb, sikeresebb jövőre.

Légy Baby Vizsla Inu holder és ragadd meg hitvallásunkat: A közösség által a közösségért.

Igen decens jutalmazási rendszerünk van, ami 7% HVI jutalmat ad minden tranzakcióból (a tulajdonod mértékének arányában), ha legalább 5 000 000 000 BABYVIZSLA tokened van.

Rólunk

Az egyik fő célunk az, hogy a tokenünket minden releváns digitális tőzsdén jegyezzük, mert a nagyszámú tulajdonos több tranzakciós értéket generálhat ebből jön létre az „aranyalapunk” a gyermekek megsegítésére. Szeretnénk a lehető leggyorsabban világszerte ismertté és elismertté válni a jótékonyság erejével, ami a célcsoportunkra, a rászorulókra irányul.

A BABYVIZSLA, a legnépszerűbb magyar token, a Hungarian Vizsla Inu inkubátor programjában született, de a nemzet(köz)i színpadra is kilépünk. Célunk egyértelmű: minden kétséget kizáróan egyedül az, hogy szilárd alapja legyünk a gyermekotthonokban élőknek, reményeik őrzője, jövőjük oszlopaként.

Vidám, aktív, és szupportív csapat vagyunk, több évtizedes tapasztalattal számos területről, úgymint a marketing, a vendéglátás és a pénzügyi illetve szociális szektor. Tarts velünk ebben a projektben, és legyünk megbecsült, aktív és boldog tagjai közösségünknek. Hosszú távon szeretnénk népszerű altcoinná válni, mivel saját Utility fejlesztésével olyan hozzáadott értéket hozunk létre, ami valódi pozitív társadalmi változást generál. Így akarjuk kiérdemelni helyünket a kriptovilágban.

babyvizsla_item04

Baby Vizsla Inu Hírlevél

Megígérjük, hogy csak akkor írunk, ha tényleg fontos mondanivalónk van.

Ilyenek például a fontos mérföldkövek a projekt életében, közelgő események, közösségi események, nyereményjátékok vagy
a kriptovilágban bekövetkező nagyobb változások, amelyek minket is érintenek. Szóval bármi, amiről jó lenne előre tudni.

Roadmap

BABYVIZSLA_ROADMAP_HUN

Tokenómia

Baby Vizsla Inu

Token neve

BABYVIZSLA

Szimbólum

7%

HVI reward

5,000,000,000 BABYVIZSLA

Min. token mennyiség

2%

Marketing

4%

LP Fee

Teljes token mennyiség
50,000,000,000,000 BABYVIZSLA
Eladás
60%
Fejlesztés és marketing
17%
Csapat tárca
13%
Jótékonyság
10%

Hogyan vásárolj BABYVIZSLÁT?

babyvizsla_item03

1. Töltsd le a Trust Wallet vagy Metamask Wallet appot

2. Tölts a tárcádba BNB-t

3. Csatlakoztasd a tárcád a PancakeSwap oldalán

4. Add meg a BABYVIZSLA contract címet:
0xfB19F247F1f22Cef1F0384535C779c664632cB6F

5. Állítsd a Slippage értékét 15-20% közé

6. Váltsd át a BNB-t BABYVIZSLÁ-ra

Csapatunk

Sz. Krisztian

Pénzügyi vezető

Sz. Krisztian

Krisztián 6 éve dolgozik pénzügyi tanácsadóként. Elhivatottságának és munkamoráljának köszönhetően hamar értékesítési vezetői pozícióba került, ahol 2 évig volt a legjobb. Ezt követően nagyvállalati ügyfelekhez került. Kreatív, megoldásorientált és sikerorientált, a kihívások motiválják. Alapítóként új kihívást talált az életében.

K. Balazs

Üzleti vezető

K. Balazs

Balázs a strukturált gondolkodás és az e-kereskedelem szakértője, ami a kereskedelem és az online digitalizáció forradalmának gyümölcse. Évtizedes tapasztalata az értékesítés kis- és nagykereskedelmi vonatkozásaiban, a webfejlesztésben, a marketingben és a piaci trendek elemzésében értékes tudással gazdagítja a Baby Vizsla Inu fejlesztőcsapatát.

Sz. Roland

Média vezető

Sz. Roland

Roland a Baby Vizsla megalkotója. Több éves üzleti és vezetői tapasztalatot hoz a csapatunkba. Kreatív és innovatív személyiség, ami izgalmassá teszi őt csapatunk számára. Kiváló humorérzéke ellenére sosem veszíti el a fókuszt, mindig az előttünk álló feladatokra koncentrálva motivál minket. Roland mottója: aki nem mer, az nem nyer.

M. Krisztian

Digitális vezető

M. Krisztian

A közszférában végzett munkája mellett Krisztián az önfoglalkoztatás révén megszerezte a digitális önmegvalósításhoz szükséges készségeket. Idejének nagy részét grafikai felületek, weboldalak és design elemek tervezésével tölti. Vonzzák a kriptovilág új kihívásai, így csatlakozott a Baby Vizsla Inu csapatához.

Z. Csaba

Szociális vezető

Z. Csaba

"Progressus ad futurum, (...) regressus ad originem" /Hrabal/ Szociálpolitikai szakértőként a projekt társadalmi felelősségvállalási, oktatási és közösségfejlesztési céljainak megvalósításán dolgozom. Érdeklődési köröm a társadalmi tőke, fenntarthatóság, blockchain-tech, kripto, a szociálpolitika más társdiszciplínák eszköztárát szem előtt tartva.

Média megjelenéseink

All rights reserved. © 2022 Baby Vizsla Inu